ЗА НАС

DRAFTIS - кредитни консултанти

DRAFTIS - кредитни консултанти е запазена марка на фирма "Проект 1975" ЕООД. Под тази търговска марка работят 11 офиса в градовете София, Пловдив, Варна, Несебър, Хасково, Стара Загора, Велинград, Лом и Петрич.
Фирмата започва дейност на 1 Август 2006 г. в гр. София като година по късно открива втория си офис в Гр. Пловдив. Компанията има подписани договори за дистрибуция на банкови кредити с 11 банки и предоставя консултации по Жилищни, Потребителски, Фирмени и Корпоративни кредити.
Освен кредити, предоставяните услуги се допълват и от Правни Консултации сързани с Кредитирането, и Застраховането. Дружеството се представлява и управлява от Васил Кендов

 

Застрахователен брокер "К3"

ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР К 3 е запазена марка на "Кредит Ко" ООД

Фирмата е създадена 2007 г. и от Февруари 2008 на нейно име е издаден лиценз за застрахователен брокер. Има подписани договори с 12 застрахователни компании и оперира на територията на градовете София, Пловдив, Варна, Несебър, Хасково, Стара Загора, Велинград, Лом и Петрич.
Притежавания лиценз дава право на застрахователните консултанти на "Кредит Ко" ООД да консултират и предлагат ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЗАСТРАХОВКИ

Фирмата се представлява и управлява от Васил Кендов в съдружие с Атанас Куманов

Кредити от 11 банки
адвокат условия за франчайз линкове кариери вход за клиенти контакти